Vi som ligger bakom hemsidan

 

Andreas Ingebrigtsen

Ålder: 16 år

Jag heter Andreas och är en kille som älskar sport och träning. Jag har ett kreativt tänkande och fick rollen som designer på hemsidan. Att designa en hemsida var nytt för mig, vilket gjorde att jag stötte på problem ibland, men har fått mycket hjälp på vägen.

Jag har sett till att vi haft roligt under tiden vi arbetat så att vi hela tiden orkat fortsätta med jobbet.

 

Emma Lindqvist

Ålder: 17 år

Mitt namn är Emma Lindqvist, jag bor i vännäs med min familj och jag skulle kunna beskriva mig själv som glad och positiv i dem flesta situationer. Jag har som alla andra bidragit till god stämning i gruppen. På vår hemsida har jag skrivit om bland annat löner och jobb.

 

Ebba Karlsson

Ålder: 16 år

Mitt namn är Ebba Karlsson. Jag skulle beskriva mig själv som väldigt glad och positiv. Till gruppen har jag bidragit med god stämning och några av de olika texterna med information som ni kan läsa. 

På fritiden gillar jag att spela innebandy, köra skoter och vara med kompisar och min familj.

 

Tove Hiitti

Ålder:  16 år

Mitt namn är Tove Hiitti. Jag är 16 år och bor i staden Umeå. Jag brukar klassas som väldigt glad, väldigt arg och speedad. Jag går på dragonskolan, ekonomi. I vårt arbete bidrar jag med relativt mycket fakta, jag har skrivit om sparande, samboavtal. Vad man ska tänka på när man flyttar hemifrån etc. Jag har lärt mig mycket genom webbstjärnan-projektet. Jag har fördjupat mig i olika banker & räntor. Hur man sparar pengar och hur man ska förhålla sig till arbete och löner. Jag rekommenderar verkligen Cashkollen.se om du hade lika lite kunskap som mig innan jag läste sidan.